VI ER DRESSED

SANNE FOGH NIELSEN & GITTE HAUGAARD MORTENSEN

Velkommen til vores webshop DRESSED.DK.
Hvis du ikke kender os i forvejen, kan vi fortælle, at webshoppen er en del af vores fysiske butik “DRESSED”, som er placeret i Danmarks hyggeligste gågade i Hobro. Det vil sige, at bor du i nærheden, er du altid velkommen til at købe dine varer her på vores webshop og så afhente dem i butikken. Dette kan du vælge i sidste step af indkøbskurven. Ja og ikke nok med det, så vil vi gøre alt for vores søde kunder, så du kan faktisk også vælge at enten Sanne eller Gitte tager det med hjem, og du kan afhente det hos os privat. Dette kan du også vælge i sidste step af købsprocessen.

Som du nok fornemmer, så ELSKER vi vores job, og alt hvad det indebærer. Vi har tilsammen været i tøjbranchen i over 40 år, og det har vi netop valgt, fordi vi simpelthen bare syntes det er det bedste job verden. Men… uden dig, havde vi ikke et job, og vi er dybt taknemmelige for den støtte og opbakning vi har fået lige siden vi startede DRESSED. Vi ønsker at give dig den bedste service, så du altid føler dig tryg og glad, når du har handlet hos os. Derfor har vi også valgt at gøre din oplevelse hos DRESSED endnu bedre, og tilkoblet en webshop til vores fysiske butik. 

Du kan her på shoppen købe de samme produkter, som i vores butik. Du får den helt samme service, du kan med sikkerhed også føle dig tryg her, og forhåbentlig når du er færdig, sidder du med et smil på læben og glæder dig til din pakke kommer hjem…

Er du ny kunde – SÅ HJERTELIG VELKOMMEN TIL DRESSED.DK – vi håber du bliver rigtig glad for dit køb, og glæder os til at se dig igen. Ja og kender du os i forvejen, så TUSINDE TAK, fordi du nu også støtter os via webshoppen…! 

Vi håber også I har lyst til at følge os på Instagram og Facebook. Her vil i hele tiden kunne se masser af tilbud, nyheder og følge med i hvad der sker hos DRESSED.
Og skulle der være noget I er utilfredse med i forbindelse med Jeres køb her på DRESSED.DK, så lov os at skrive med det samme, så vi kan rette op på evt. fejl.

Rigtig god fornøjelse…!

De kærligste hilsner

Sanne & Gitte